Huis3 Homestyling kiest voor de IMMO-fotograaf...

Voor Huis3 een Homestyliste uit De Pinte fotografeerde de IMMO-fotograaf deze prachtige duplex. Het interieur bestaat uit kartonnen meubelen en accessoires volledig gestyled door Annick van Huis 3

Mensen die op zoek zijn naar een huis voeren vaak snel een selectie door aan de hand van de eerste foto die ze vinden op immo-websites. Met andere woorden, de eerste indruk van die foto is enorm belangrijk, zowel voor u als immo-makelaar als voor uw klant die zijn huis wil verkopen !

Alles begint dus bij interesse, en interesse begint bij sprekende professionele foto’s. Heb je nog vragen of wil je een test doen, neem contact met ons op +32 473 668 319 of mail naar hallo@IMMO-fotograaf.be

Source: https://www.facebook.com/HUISDRIE/info/?ta...

Zo fotograferen wij vastgoed...

Vastgoedfotografie zorgt ervoor dat er méér interesse in uw panden is, méér interesse betekend méér potentiële kopers en dus snellere verkoop én méér tevreden klanten !

Voor Eveline Hoste Vastgoed fotografeerden we deze villa te Wetteren, de volledige reeks kan je HIER bekijken. Voor meer info betreffende de villa kan je terecht bij Eveline Hoste Vastgoed.

Wens je meer info neem dan gerust contact met ons, we luisteren graag en helpen je graag verder met een glashelder voorstel !

Source: http://www.evelinehostevastgoed.be/site/de...

de IMMO-fotograaf nu ook via Certilux

de fotografiediensten van de IMMO-fotograaf zijn nu ook te boeken bij de nummer 1 in dienstverlening naar de vastgoedsector en iedereen die zijn huis wil verkopen, namelijk Certilux.

We zijn uiteraard super tevreden met deze nieuwe samenwerking.

Op de site van Certilux vind je alle info terug.

Alle voordelen op een rij:

  • Professionele vastgoedfotografie
  • Investering met grote meerwaarde
  • Méér potentiële kopers voor uw vastgoed en/of project
  • Minder tijdverlies
  • Snellere verkoop
  • Beter imago van uw zaak
  • Méér tevreden klanten
Source: http://www.immo-fotograaf.be/vastgoedfotog...

Nieuwe samenwerking met Seaviews...

Recentelijk fotografeerden we een prachtig vernieuwbouw 2-slaapkamer appartement op de dijk van Oostende. Dit is een nieuwe samenwerking met Seaviews, specialist in 'Vastgoed mét Zeezicht !'

Volledig ingericht en afgewerkt met sfeervolle LED-verlichting én uiteraard zeezicht !

Voor de volledige reportage kan je hier terecht op onze site of bij Seaviews.

Source: http://seaviews.be/nl/

Modelwoning Danneels Vastgoed te Avelgem

Voor Vastgoedgroep Danneels te Brugge fotograferen we regelmatig projecten, zo ook deze prachtige modelwoning te Avelgem.

Quote van de klant: "Halo Frederik, ik wil zeker een quote doorgeven voor uw site. 1 zin : Flexibel en snelle service, correcte afspraken en prijs, mooi fotomateriaal, aangename samenwerking !!"

We fotograferen zowel alle ruimtes maar maken ook steeds een aantal sfeerfoto's zodat je goed de woning kan aanvoelen. Bekijk de volledige reportage hier.

Voor meer info: neem contact met ons op hallo@immo-fotograaf.be of +32 473 668 319

Source: http://www.danneels.be/home/